09 June, 2011

Phreeques II

Francesco A. Lentini

Acest fantastic jucator de fotbal, nascut la 1889 in Siracusa, Sicilia-intr-o familie cu unsprezece copii- avea de fapt trei picioare, o talpa suplimentara crescand din genunchiul celui de-al treilea picior si doua seturi de organe genitale. A fost crescut de matusa sa, dup ace parintii sai au refuzat sa-I accepte handicapul. A nu se confunda cu George Lippert.


Josephene Myrtle Corbin


Femeia cu patru picioare, a fost nascuta in Lincoln County, Tennessee in anul 1868. Picioarele parazit erau, fiecare, intr-o pereche cu cele firesti. Avea doua organe genitale. A fost casatorita cu un medic si au avut patru copii, cate doi din fiecare pantec.  Defecatia avea loc succesiv, insa menstruatia simultan.



Rosa si Josepha Blazek

S-au nascut in Skreychov, Bohemia pe 20 ianuarie 1878. Cele doua surori, in afara orificiului vaginului, nu aveau nimic in comun. Rosa a fost cea interesata de barbati, mai dezghetata, pe cand Josepha a fost introvertita si impotriva pornirilor Rosei de a cunoaste sexul opus. In pofida dorintei Josephei de a nu se implica sexual cu un barbat, Rosa i-a facut un baiat perfect sanatos lui Franz, care lupta in armata austriaca. La scurt timp, Rosa si-a exprimat dorinta de a se casatori cu acesta, dar nu a reusit, decat dupa o lunga lupta cu justitia, care chiar si dupa nunta, l-a judecat pe Franz pentru bigamie. Josepha a fost si ea logodita, insa viitorul sot a murit, la fel ca Franz,  in lupta, inainte ca nunta sa poata avea loc.
Au murit pe 30 martie 1922, la 12 minute distanta.

3 comments:

  1. Foarte interesant articol. Chiar m-ai facut curioasa sa mai caut ceva.

    ReplyDelete
  2. Te pot ajuta, daca vrei. Iti dau un link, unde gasesti toate ciudateniile care au fost in show-biz: http://phreeque.tripod.com/index.html? :)

    ReplyDelete

Lasi un comentariu? :D