25 June, 2011

Perception

Everything has been figured out, except how to live.


Cum trebuie traita viata? Ce trebuie sa obtinem de pe urma ei? Ce trebuie urmarit atunci cand iei o decizie importanta?


Ce faci daca toata viata ai trait-o intr-o ceata densa, cautandu-ti sensul, menirea. 
Cautand acel ceva care e doar al tau. Talentul care te face unic. Si atunci cand crezi ca totul se intoarce in favoarea aflarii adevarului si ti se ofera un impuls progresiv, realizezi ca poate e tarziu. Ca ar trebui sa ai alte prioritati. 


Daca este ceva ce te face sa te simti cel mai egoist om din lume, cel mai rau pentru ca renunti la ceva important, doar ca sa-ti arati ca toate acele incercari de a demonstra ca esti important, nu au fost inutile. 


Stiu pe cineva care tot ce a vrut de la viata a fost sa fie parintii mandri. Tot ce a facut vreodata, a fost pentru a putea spune ei cu capul sus " el este copilul nostru".... A ajuns sa faca exact opusul. Si-atunci cand are sansa sa repare, de ce se simte vinovat?


Eu, astazi, cand privesc in trecut, vad doar ce nu am facut. Vad oportunitati pierdute,de teama esecului, vad un copil care nu se comporta ca unul, vad nesiguranta. Si daca as putea schimba asta, as face-o fara sa clipesc.




Life is like dancing. If we have a big floor, many people will dance. Some will get angry when the rhythm changes. But life is changing all the time. 

1 comment:

  1. nu mai am credit ,vin acasa si te sun.m

    ReplyDelete

Lasi un comentariu? :D