18 September, 2010

Tipuri de barbat

  1. Barbatul haos. Este barbatul care are ordine in casa si dezastru-n viata. E cel care se aprinde repede si arde scurt.
  2. Barbatul obsesiv compulsiv. Sub acest "titlu" se ascunde acel barbat care sterge parchetul cu servetele de bucatarie. La el totul trebuie sa decurga perfect. Compromisurile sunt, pentru el, un mit.
  3. Barbatul femeie. Da, este vorba de barbatul care vine cu periuta de dinti la a 2a intalnire. Cel care se plange pentru orice. Cel care, probabil, ar suge si pula. Cel care-si ia Logan.
  4. Barbatul liber este barbatul care atunci cand realizeaza ca nu-si permite sa cumpere un apartament, zice ca lui ii place libertatea si nu vrea sa fie constrans in niciun fel(No offence M., tu esti exceptia).
  5. Barbatul dur. El este minciuna printre barbati. E acela care-ti lasa impresia ca ai atins virilitatea suprema, timp in care el e constipat si nu se sfieste s-o zica.
  6. Barbatul curios este cel care te-ntreba TOT!!. Ce-ai spus, de ce ai spus ce ai spus, de ce te uiti, de ce razi, de ce oftezi, cand te mai vede, daca-l suni, de ce nu prea raspunzi cand suna el, and so on. I se mai spune si "enervantul".
  7. Barbatul cu notorietate. Este barbatul care stie (!) ca totul i se cuvine si se comporta ca atare.
  8. Barbatul inteligent. Este cel caruia i s-a zis, de vreo doua ori, ca-i merge bibilica, iar el o repeta la nesfarsit. E acelasi cu cel care stie totul si nu te lasa sa vorbesti.
  9. Barbatul aventurier este barbatul care, desi insurat, crede ca mai are 19 ani si liber la orice. El se face de ras cu absolut orice ocazie.
  10. Barbatul perfect: TATA.
  11. Barbatul interlop. El e mereu in Roaming, are "fetite" peste tot si vreo 'shpe masini cu numere de Congo. El e cel care se ridica de pe scaunul soferului cu dureri de spate, din cauza pozitiei smechere adoptate in timpul condusului.
  12. Barbatul sensibil=barbatul care te obliga sa fii atenta la tot ce zici, sa nu-l trimiti in depresie.
  13. Barbatul cu simtul umorului este acela fara de care crezi ca nu ai sa poti niciodata. El e sufletul petrecerilor. Mereu are o pilda, un banc, o duma gata sa fie lansate cu succes. E senzational! ...O saptamana, pana i le stii pe toate pe de rost.
  14. Barbatii Bon Jovi sunt cei care asculta muzica retro, au parul usor in vant si poarta pantofi.
  15. Barbatii fatali. Acestia...ei fratii mei, acestia traiesc o minciuna. Ei sunt, la randul lor, de doua tipuri: "muscle no brain", sau "muscle no penis".
  16. Barbatii baieti. Sunt barbatii cu chip de inger. Ha,Ha!!!, just kidding....Ei sunt barbatii finuti, la chip si port. Dar cand te-ntorci, ei ori scuipa, ori isi curata nasucul, ori isi "trag ceasul".
  17. Barbatul fricos. Este acel barbat care ar da orice sa nu imbatraneasca. El e mereu la petreceri. El bea, el fumeaza, el e acolo pentru orice inseamna FUUUUUUN!!! Yahooooo!!
  18. Barbatul tipic romanesc. El are talia mica spre medie, se diferentiaza de ceilalti deloc discret prin o...curbura in zona abdomenului. El poarta maiou, ragaie si conduce un 525 din '93 (benzinar). Ei sunt bisnitarii. Mai pot fi vazuti si-n autoturisme cu volan pe dreapta. Sincera sa fiu, mai sunt ele, tipuri, dar am obosit... rock on!

9 comments:

  1. Taaaaarrreeeeeee!!!!...pe bune:)))...da chiar existam barbatii descrisi acolo:)

    ReplyDelete
  2. f tare!!! cred k am gasit fiecarei tipologii un corespondent in real life. :))
    bravo!

    ReplyDelete
  3. Hehe!...iar barbatii care citesc, inevitabil se intreaba in care intra ei, asa am auzit...(whistling)

    ReplyDelete
  4. ...eu sunt un melage intre 2, 10 si 12...

    :))

    ReplyDelete
  5. Ai gresit titlul Roxi. Corect era: "De ce iubim barbatii"

    ReplyDelete
  6. Roxi? Iubim, poate, cate un tip din lista...:D

    ReplyDelete

Lasi un comentariu? :D