05 May, 2010

Detest babele

Ca sa intelegeti motivul, am sa va istorisesc o intamplare, petrecuta in parcarea unui supermarket din oras:
Iesisem de la cumparaturi, fara sa ma gandesc la ceva rau, aveam cosuletul plin si ma indreptam spre masina. Am ajuns. Am deschis usa din stanga spate, dat fiind faptul ca in portbagaj niciodata nu aveam loc, era plin cu palete, mingi, copii, caini, pisici, blocuri, cai, palete, mingi...ah!...si-o boxa..., si incep sa le schimb locul produselor cumparate cu bani munciti;;).
Cand, brusc, auzim(ca eram si cu Mari)in spatele nostru, desi mai mult pe lateral, un bombanit.
Ma intorc(Mari nu-i asa curioasa) si vad o tanti cu sange-n gurita(WTF?!), cum inchide cu degetelul geamul ei electric.
Ma gandeam ca nah...nu cu noi(stiti cum sunt ele-le :-@).
Parcheaza si ea, respectiv el, ca era cu sotul, doua locuri mai departe, tot pe handicapati :-". Noi(eu si Mari), ne-am vazut de treaba, incarcand mai departe.
Cand, la fel de brusc ca mai devreme, :O, ne cearta cineva. Era aceeasi dubioasa femeie(nu-i mai spunem tanti),.
Apuca de carucior, il impinge, imi tranteste usa masinii si cu aceeasi gura sangeranda(WTF?!) incepe cu pilde, povesti, de pe timpul ei...NU!, imi zice: handicapato, cretino, in pizda ma-tii, nesimtito, si asa mai departe(pentru ca ea chiar a continuat). Timp in care noi doua(eu si Mari:P) ne uitam la ea ca doua cateluse care nu-nteleg ceva, asa, cu capul cand pe-o parte, cand pe alta.
Am lasat-o sa se-nveseleasca injurand:-w, pana cand nu am mai rezistat:-t, poate-i era la Mari sete, ori ii venea pishu;)) si ma grabeam, dar nu am mai rezistat si, cu calm si rabdare i-am spus: "Mori, du-te dracului".
Nu cred ca i-a placut babutei, pentru ca-n momentul imediat urmator, m-a luat de gat.
De aici nu mai prea tin minte.
Stiu doar ca am ramas fara unghii, dar m-am ales cu multe vanataib-( si zgarieturi.
Imi amintesc din momentul in care am realizat ca numai eu mi-o iau, Mari nu:-L. Si m-am uitat dupa ea. Atunci am vazut: ea se lupta cu nenea b-(. Timp in care toti paznicii Realului(oops!) stateau asa8->...
Nu stiu cum, dar ne-am desprins de ei intr-un final si incercam sa-i tinem departe. Nenea, insa, a crezut ca meciul merita prelungiri si a deschis portbagajul.
Jbang!, si eu si Mari am stiu ce urmeaza: un par. "Dar ce?, eu nu-l am pe Bobby?", m-am gandit "Ba da!>:/", mi-am zis, in timp ce-l pofteam pe bunul meu prieten de lemn afara din masina.
Si-am pornit hotarata spre MOS!, atingandu-l usor cu Bobby. Asa...ca avertisment. Sa vada ca pot, dar nu vreau. Apoi au venit paznicii (spectatorii) si i-au luat de langa noi.
Oamenii s-au suit in masina, au parcat un rand mai in spate si au mers voiosi la cumparaturi./:)
Si nu e singura data cand mi-au dovedit ca nu merita viata. Am mai patit eu fel de fel de...cacaturi. Azi insa a fost una dintre zilele care-mi vor ramane intiparite in minte ca fiind nasoala. Azi mi-a demonstrat o baba secetoasa ca daca ea vrea poate sa certe catelusa mea. Acu' na..sunt eu usor obsedata de Chill, dar cat de cretina trebuie sa fie ea, sa aibe astfel de teluri? Si inc-o data, mai cu patos: L-)

4 comments:

  1. Doua babe,se intalnesc in cimitir si stau de povesti...
    Trece un pusti si le intreaba:
    -Cati ani aveti?
    - 95 de ani;
    - 97 de ani.
    La care pustiul:
    -Si mai mergeti acasa?

    ReplyDelete
  2. O batrana intra in cabinetul doctorului:
    - Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros. Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati. Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
    - Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice:
    - Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
    - OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.

    ReplyDelete
  3. Cand eram mai tanara, uram sa ma duc la nunti. Matusi de-ale mele si cunostinte in varsta veneau la mine, ma piscau de obraz si ziceau razand: "Tu urmezi acum." Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la inmormantari sa fac acelasi lucru cu ele.

    ReplyDelete
  4. O baba o intreaba pe alta:
    - Este noroi afara?
    - Da, dar de ce ma intrebi?
    - Ca sa stiu daca-mi pun sutienul sau nu.
    >:)

    ReplyDelete

Lasi un comentariu? :D